SR-Online

SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig. 

Hvorfor SR-Online?

SR Online er udviklet af SR Revision A/S, og programmet er udviklet i samarbejde med de daglige brugere,
både professionelle og personer som kun sjældent bogfører.

Det er ved at samarbejde med alle former for brugere lykkedes at skabe et bogføringsprogram, som gør den daglige brug meget enkel og forståelig, både hvad angår de daglige rutiner, men også når det gælder de funktioner, som tilfredsstiller selv de mest professionelle brugeres behov.

Programmet indeholder alle kendte funktioner indenfor finans, debitor, kreditor og lager. Desuden indeholder programmet en række nye spændende funktioner, som giver en masse nye muligheder i forbindelse med bogføringen.

Den månedlige betaling er 150,- ekskl. moms for ubegrænset funktionalitet og programopdateringer. Læs mere om hvad der er inkluderet i prisen.

Dine data er altid tilgængelige og SR-Online sikrer dine data ved daglig backup.

Hvad koster det?

Vi tilbyder dig at prøve SR-Online uden beregning i 30 dage.
150 DKK ekskl. moms pr. måned.
  • Adgang til alle funktioner
  • Ubegrænset antal
  • Fri datamængde
  • E-mail support
  • Daglig backup af dine data
  • Automatiske opdateringer
Prøv Nu!

Finansmodulet

Med finansmodulet kan du håndtere din daglige bogføring. Modulet indeholder kassekladde, kontokort, moms- og finansrapporter. 

I SR-Online kan du uden meromkostning anvende uendeligt antal kassekladder med uendeligt antal linjer. Posteringer i kassekladden simuleres straks, dvs. at posteringerne medregnes på kontoplanen, kontokortet og månedesoversigten.

Ydermere medregnes de simulerede posteringer i alle rapporter. Det er muligt at udligne debitorer og kreditorer i kassekladden. Envidere kan posteringer fra egen bank importeres via fil til kassekladden for afstemning.

I kontoplanen ses saldi (inkl. simulerede posteringer) for indeværende og sidste regnskabsår. På kortokortet vises posteringer pr. konto inkl. simlerede posteringer. Månedsoversigten viser saldi pr. måned (inkl. simulerede posteringer) for indeværende og sidste år. Finans modulet tilbyder ydermere automatisk momsafregning samt rapporterne Saldobalance, Momsafregning og Kontospecifikation.​

Debitor modulet

Med debitor modulet kan du håndtere dine debitorer. Modulet indeholder debitorkartotek, posteringsoversigt og fakturering. I SR-Online kan du uden meromkostning oprette uendeligt antal debitorer, debitorgrupper samt uendeligt antal fakturaer og kreditnotaer. 

Du kan se alle posteringer og saldi (inkl. simulerede posteringer) pr. debitor. Debitor modulet muligør automatisk bogføring af fakturaer og kreditnotaer. Det er ligeledes muligt at benytte varenumre fra lagermodulet til faktura og kreditnotalinjer.

Det er muligt at opsætte layout (f.eks. eget logo og skrifttype etc.) på fakturaer og kreditnotaer i en avanceret designer. Debitor modulet tilbyder ydermere rapporterne Kontospecifikation og Saldoliste der viser aldersfordelt tilgodehavender.

Kreditor modulet

Med kreditor modulet kan du håndtere dine kreditorer. Modulet indeholder kreditorkartotek og posteringsoversigt. 

I SR-Online kan du uden meromkostning oprette uendeligt antal kreditorer og kreditorgrupper.

Du kan se alle posteringer og saldi (inkl. simulerede posteringer) pr. kreditor.

Kreditor modulet tilbyder ydermere rapporterne Kontospecifikation og Saldoliste der viser aldersfordelt gæld.

Lager modulet

Med lager modulet kan du håndtere dine varer i et varekartotek.I SR-Online kan du uden meromkostning oprette uendeligt antal varer og varegrupper.

Du kan opsætte valgfrie oplysninger om hver vare, og overføre vareoplysningerne til faktura og kreditnotalinjer.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.