Hestesport

Hvad enten du er beslagsmed, berider, ejer af en rideskole, ejer af et stutteri, er praktiserende hestedyrelæge, driver detailforretning med salg af udstyr til heste, eller en helt anden virksomhed inden for hestesport, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig.

Hestesport

I kraft af Per Riis’ personlige interesse for hestesporten har SR Revision gennem årene tilegnet en viden inden for mange grene af hestesporten, hvorved vi har opnået en ekspertise, som er svær at finde ret mange andre steder end hos os.

Hvad enten du er beslagsmed, berider, ejer af en rideskole, ejer af et stutteri, er praktiserende hestedyrelæge, driver detailforretning med salg af udstyr til heste, eller en helt anden virksomhed inden for hestesport, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig både med regnskabsmæssige, momsmæssige og skattemæssige forhold.

Noget af det der driver os i vores daglige virke som revisorer og rådgivere er glæden ved at se virksomheder have succes og indehaveren lykkedes med sine drømme. Du vil derfor hos os opleve et engagement i netop din virksomhed, som vil være med til at sikre, at du får succes som selvstændig. Vi vil kunne tilføre værdifuld viden og en masse praktiske redskaber, som gerne skulle være med til at sikre, at du undgår nogle af de værste faldgruber, der er i alle brancher herunder også hestebranchen.

Det gør vi...

Hvorfor vælge os?

Proaktiv rådgivning er et af nøgleordene hos SR Revision. I kraft af at vi er en mindre virksomhed, er det en naturlig del af vores arbejde at involvere os dybt i alle vore kunders behov. Vi engagerer os 100% i de enkelte ”cases” og med ballast i hver af de ansattes faglige dygtighed har vi en god evne til at finde de uopdagede muligheder, der findes i alle virksomheder. 

Udover de sædvanlige revisorydelser, som budgettering, revision og regnskabsmæssig assistance, er ledelsesrådgivning samt muligheden for fuld løsning af bogholderi blandt et af vores specialer hos SR Revision. Yderligere er skatterådgivning blevet et specialeområde efter Per Riis’ fuldførelse af Master i Skat foråret 2012.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.