Vognmandsforretning

Vi har i SR Revision traditionelt altid haft mange vognmænd som kunder. Det betyder, at vi i dag har en meget bred erfaring og specifik viden inden for alle områder af vognmandserhvervet. 

Vognmandsforretning

Vi kan således hjælpe både inden for det regnskabsmæssige, administrative og ledelsesmæssige felt, når  det gælder drift og optimering af vognmandsvirksomheder. Vores rådgivning sker både ud fra bred en teoretisk viden, men også med baggrund i vores praktiske arbejde, hvor vi i tæt samarbejde med ledelsen i forskellige virksomheder  har været med til at løse mange forskellige udfordringer, der naturligt opstår i alle virksomheder.

Det er vores erfaring, at der ofte kan være en række udfordringer ved at gøre virksomheder inden for transport rentable, hvorfor vi ofte assisterer virksomheder på det ledelsesmæssige plan i forhold til udvikling og styring af vognmandsvirksomheders indtjening.

Vi assisterer ofte med budgetlægning, udarbejdelse af vognregnskab og den løbende opfølgning og sikring af realisering af de forventede resultater. Der er vores erfaring, at vi kraft af vores brede erfaring og store engagement vil kunne fungere som økonomisk sparringspartner, men også at vi i forhold til øvrige ledelsesmæssige opgaver vil kunne tilføre virksomheden nogle kompetencer, som mange ejerledet virksomheder har brug for.

Vi tilbyder derfor gerne vores assistance både til igangværende transportvirksomheder men også i forbindelse med opstart af ny virksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende snak for at høre om vi kunne være det rette match for dig og din vognmandsforretning. Det kan både være som rådgiver, som revisor, men også i forbindelse med andre opgaver. Vi kommer også gerne forbi og besøger dig i din virksomhed, da det er vores erfaring, at det er vigtigt at kende og forstå virksomheden til bunds, hvilket sjældent er muligt uden at have kendskab til virksomhedens praktiske arbejdsrutiner.

Det gør vi...

Hvorfor vælge os?

Proaktiv rådgivning er et af nøgleordene hos SR Revision. I kraft af at vi er en mindre virksomhed, er det en naturlig del af vores arbejde at involvere os dybt i alle vore kunders behov. Vi engagerer os 100% i de enkelte ”cases” og med ballast i hver af de ansattes faglige dygtighed har vi en god evne til at finde de uopdagede muligheder, der findes i alle virksomheder. 

Udover de sædvanlige revisorydelser, som budgettering, revision og regnskabsmæssig assistance, er ledelsesrådgivning samt muligheden for fuld løsning af bogholderi blandt et af vores specialer hos SR Revision. Yderligere er skatterådgivning blevet et specialeområde efter Per Riis’ fuldførelse af Master i Skat foråret 2012.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.