Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning i Køge og på resten af Sjælland. SR Revision A/S bistår med rådgivning om udarbejdelse af forretningsplaner, organisationsforhold, finansieringsforhold og udvikling af virksomheden. 

Ledelsesrådgivning

SR Revision A/S bistår med rådgivning om udarbejdelse af forretningsplaner, organisationsforhold, finansieringsforhold og udvikling af virksomheden herunder opkøb af virksomheder. Et stort antal kunder har igennem mange år anvendt os som sparringpartner i forhold til den daglige drift og langsigtede strategiplanlægning omkring udvikling af virksomheden.

Vi leverer også grundig vejledning ved etablering af virksomhed i udlandet.

Det gør vi...

Hvorfor vælge os?

Proaktiv rådgivning er et af nøgleordene hos SR Revision. I kraft af at vi er en mindre virksomhed, er det en naturlig del af vores arbejde at involvere os dybt i alle vore kunders behov. Vi engagerer os 100% i de enkelte ”cases” og med ballast i hver af de ansattes faglige dygtighed har vi en god evne til at finde de uopdagede muligheder, der findes i alle virksomheder. 

Udover de sædvanlige revisorydelser, som budgettering, revision og regnskabsmæssig assistance, er ledelsesrådgivning samt muligheden for fuld løsning af bogholderi blandt et af vores specialer hos SR Revision. Yderligere er skatterådgivning blevet et specialeområde efter Per Riis’ fuldførelse af Master i Skat foråret 2012.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.