Mød os

SR Revision A/S er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i centrum af Køge. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1974 af tidligere ejer Jørgen Møller, men drives og ejes i dag af revisor Per Riis. 

Mød teamet bag SR Revision

SR Revision A/S er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i centrum af Køge. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1974 af tidligere ejer Jørgen Møller, men drives og ejes i dag af revisor Per Riis. Hos SR Revision er vi et team bestående af 10 kollegaer, alle med økonomisk baggrund. Vi står altid klar til at stille vores erfaringsbaserede ekspertise til rådighed for såvel store som små virksomheder og foreninger i hvilken som helst branche. Sammen arbejder vi med den ene mission for øje altid at handle proaktivt gennem indlevelse i den enkelte kundes behov.

Vi har fokus på at skræddersy løsninger, der matcher kundernes respektive ønsker og med baggrund i vores høje faglige kompetence tilbyder vi kvalitetssikrede løsninger indenfor revision, regnskab, rådgivning, bogføring og administration. 

Hos SR Revision er det en selvfølge at yde førsteklasses personlig betjening og sparring til alle vores kunder, og på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Per Riis

Bogføring & administration

Revisor Per Riis er indehaver af SR Revision A/S og har været i virksomheden i mere end 20 år. Han blev partner i 1991 og valgte i 2009 posten som eneejer.

Med sin Master i skat har Per speciale i skatterådgivning, herunder spaltning og fusioner, samt andre selskabsretlige omstruktureringer. Ligeledes er ledelsesrådgivning også blandt hans forcer.

Flertallet af SR Revisions kunder bruger Per som sparingspartner og tager ham løbende med på råd. Pers grundlæggende tilgang til kunders mulighed for at maksimere deres indtjening er, at man skal have styr på sin økonomi og kende konsekvensen af de økonomiske tiltag, der foretages. Hans mangeårige erfaring har givet ham en evne til at spotte vækstpotentialet i de fleste virksomheder sideløbende med besparelserne. Per finder potentialet i alle virksomheder og det falder ham naturligt at udfordre dem i forhold til målsætningen.

Per har stor erfaring med køb, salg og værdiansættelse af virksomheder.

Michael Rastad

Revisor (HA)

Michael Rastad har været ansat siden 2005 og fungerer i det daglige som chefens højre hånd. Han tager sig glædeligt af regnskaber, revision, budgetter og særligt ender sager vedrørende andelsboliger altid hos ham. Endvidere står Michael for kvalitetskontrol både eksternt og internt.

I forhold til  regnskabslovgivningen er Michael yderst kompetent og han er klar til at yde rådgivning vedrørende generelle såvel som konkrete problemstillinger på området.

Yderligere behersker Michael Excel på et så højt niveau, at han kan tilbyde vores kunder programmering og opbygning af komplicerede regnearksmodeller til optimering af økonomifunktioner i enhver virksomhed.

Michael har læst HA Almen og arbejdet som revisorassistent siden 1999, inden han blev ansat i SR Revision.

Lars Vistisen

Revisor

Tekst på vej….

Mads Kristensen

Revisor (HD)

Ansat siden 1998.

Mads er uundværlig for SR Revision. Med sin mangeårige erfaring i virksomheden, er der næsten ikke det, han ikke kan hjælpe med. Mads har taget en HD sideløbende med sin oplæring hos SR.

Han kan klare de fleste opgaver indenfor regnskab, revision, rådgivning og budget. Til kunder der har brug for en grundig gennemgang ”låner” vi gerne Mads ud i nogle dage, så han kan nå til bunds ude i din virksomhed. Mads er meget omhyggelig og har et uddybende kendskab til alt inden for revisionsbranchen.

Mie Warberg

Revisor (HD)

Ansat siden 2002.

Mie tager sig af regnskaber, bogføring, budgetudarbejdelse og økonomistyring. På grund af hendes store engagement på sidstnævnte område, bliver hun tit sendt ud til kunderne for at varetage deres økonomi. Hun er meget dygtig til at sikre optimal indtjening i de virksomheder, hun hjælper, og samtidigt identificere samt handle proaktivt på deres svage sider. Mie er meget disciplineret og god til at danne overblik.

Julie Bull Jørgensen

Revisor (HD)

Julie har været hos SR Revision siden januar 2018, hvor hun startede som praktikant i forbindelse med hendes finansøkonom uddannelse. Det udviklede sig til en fastansættelse som revisorassistent, og Julie besluttede sig for at tage en Bachelor i HA Erhvervsøkonomi, som hun færdiggjorde i januar 2020.

Julies primære arbejdsopgaver er bogføring og regnskaber. Julie er lidt af et ordensmenneske, og hun går højt op i at hendes arbejde er udført ordentligt, men stadig hurtigt, for at imødekomme kundens ønsker bedst muligt.

Michael Tangstad

Revisor (Cand.merc.aud)

Michael (i daglig tale Tangstad) har været ansat hos SR Revision siden september 2020. 

Sideløbende med arbejdet hos SR Revision er Tangstad i gang med at uddanne sig til statsautoriseret revisor og forventes færdig i 2023/24.
Ud over regnskab og revision har Tangstad fokus på influenter og deres skatteforhold samt at gøre tingene forståeligt og let tilgængelige.

”Det skulle gerne være sådan at man forlader et møde hos sin revisor med en større forståelse for regnskabet end inden man ankom, og så dur det ikke hvis jeg som revisor falder ned i et fagsprog som ikke giver mening for helt almindelige mennesker.”

Pia Bækkel Rasmussen

Sekretær

Pia har været ansat siden november 2019.  

Pia er en hjælpende hånd til hele huset, hun tager sig godt af sine kollegaer og hjælper hvor hun kan. Derudover sender hun faktura og kontoudtog afsted , sørger for der styr på alle de små ting som man tænker over der skal laves. Pia er meget omstillingsparat og serviceminded og altid klar til at hjælpe med store som små opgaver.

Det er Pia i møder når I ringer på dørklokken, og når I ringer til kontoret.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.