Mød os

SR Revision A/S er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Køge. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1974 af tidligere ejer Jørgen Møller, men drives og ejes i dag af revisor Per Riis. 

Mød teamet bag SR Revision

SR Revision A/S er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Køge. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1974 af tidligere ejer Jørgen Møller, men drives og ejes i dag af revisor Per Riis. Hos SR Revision er vi et team bestående af 10 kollegaer, alle med økonomisk baggrund. Vi står altid klar til at stille vores erfaringsbaserede ekspertise til rådighed for såvel store som små virksomheder og foreninger i hvilken som helst branche. Sammen arbejder vi med den ene mission for øje altid at handle proaktivt gennem indlevelse i den enkelte kundes behov.

Vi har fokus på at skræddersy løsninger, der matcher kundernes respektive ønsker og med baggrund i vores høje faglige kompetence tilbyder vi kvalitetssikrede løsninger indenfor revision, regnskab, rådgivning, bogføring og administration.

Hos SR Revision er det en selvfølge at yde førsteklasses personlig betjening og sparring til alle vores kunder, og på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Per Riis

Registreret Revisor - Master i Skat

Revisor Per Riis er indehaver af SR Revision A/S og har været i virksomheden i mere end 20 år. Han blev partner i 1991 og valgte i 2009 posten som eneejer.

Med sin Master i skat har Per speciale i skatterådgivning, herunder spaltning og fusioner, samt andre selskabsretlige omstruktureringer. Ligeledes er ledelsesrådgivning også blandt hans forcer.

Flertallet af SR Revisions kunder bruger Per som sparingspartner og tager ham løbende med på råd. Pers grundlæggende tilgang til kunders mulighed for at maksimere deres indtjening er, at man skal have styr på sin økonomi og kende konsekvensen af de økonomiske tiltag, der foretages. Hans mangeårige erfaring har givet ham en evne til at spotte vækstpotentialet i de fleste virksomheder sideløbende med besparelserne. Per finder potentialet i alle virksomheder og det falder ham naturligt at udfordre dem i forhold til målsætningen.

Per har stor erfaring med køb, salg og værdiansættelse af virksomheder.

Michael Rastad

Revisor (HA)

Ansat siden 2005

Michael Rastad fungerer i det daglige som chefens højre hånd. Han tager sig glædeligt af regnskaber, revision, budgetter og særligt ender sager vedrørende andelsboliger altid hos ham. Endvidere står Michael for kvalitetskontrol både eksternt og internt.

I forhold til  regnskabslovgivningen er Michael yderst kompetent og han er klar til at yde rådgivning vedrørende generelle såvel som konkrete problemstillinger på området.

Yderligere behersker Michael Excel på et så højt niveau, at han kan tilbyde vores kunder programmering og opbygning af komplicerede regnearksmodeller til optimering af økonomifunktioner i enhver virksomhed.

Michael har læst HA Almen og arbejdet som revisorassistent siden 1999, inden han blev ansat i SR Revision.

Lars Vistisen

Revisor

Ansat siden 2004

Lars udgør en del af den faste medarbejderstab i SR Revision, som har været ansat i ”20 år”. Han er således en utrolig vigtig brik i SR Revision, når det handler om at løse alle de mangeartede opgaver, der dagligt lander på vores bord.

Der er ikke noget Lars ikke kan, og han udfører alle typer af opgaver herunder udarbejdelse af regnskaber, udførsel af revision, udarbejdelse af budgetter, selskabsretlige stiftelser og omstruktureringer, ligesom Lars ofte deltager på selskabers generalforsamlinger. Desuden hjælper Lars kunderne, når de skal indgå aftaler med Skattestyrelsen eller andre offentlige myndigheder i forbindelse med gennemførsel af f.eks. gældssaneringer og udstedelse af køretilladelser, eller når virksomheder ønsker at få udenlandske medarbejdere registreret som arbejdstagere i Danmark.

Lars kender til alle økonomiske forhold hos en stor del af de kunder, der betjenes af SR Revision, og han har derfor en tæt kontakt med en stor del af kunderne i SR Revision.

Mads Kristensen

Revisor (HD)

Ansat siden 1998.

Mads er uundværlig for SR Revision. Med sin mangeårige erfaring i virksomheden, er der næsten ikke det, han ikke kan hjælpe med. Mads har taget en HD sideløbende med sin oplæring hos SR.

Han kan klare de fleste opgaver indenfor regnskab, revision, rådgivning og budget. Til kunder der har brug for en grundig gennemgang ”låner” vi gerne Mads ud i nogle dage, så han kan nå til bunds ude i din virksomhed. Mads er meget omhyggelig og har et uddybende kendskab til alt inden for revisionsbranchen.

Mie Warberg

Revisor (HD)

Ansat siden 2002.

Mie tager sig af regnskaber, bogføring, budgetudarbejdelse og økonomistyring. På grund af hendes store engagement på sidstnævnte område, bliver hun tit sendt ud til kunderne for at varetage deres økonomi. Hun er meget dygtig til at sikre optimal indtjening i de virksomheder, hun hjælper, og samtidigt identificere samt handle proaktivt på deres svage sider. Mie er meget disciplineret og god til at danne overblik.

Karsten Christensen

Registreret Revisor

Ansat siden 2023

Conni Olsgaard

Revisor

Ansat siden 2023

Karen Jepsen

Revisorelev

Ansat siden 2021

Karen startede i SR Revision i forbindelse med færdiggørelse af hendes uddannelse som finansøkonom. Efter Karens praktikperiode valgte hun til stor glæde for SR Revision og kunderne at fortsætte hendes revisorkarriere hos SR Revision.

Karen udarbejder i dag selvstændigt regnskaber og bogførings- og momsopgørelser, på den måde er Karen et vigtigt aktiv i SR Revision. Karen har et godt øje for svære afstemninger og besidder således en sjælden evne til at opklare selv de sværeste differencer, når hun udarbejder årsregnskaber.

Sebastian Sørensen

Revisorelev

Ansat i marts 2023

Sebastian er i fuld gang med at lære erhvervet som revisor, han arbejder med regnskaber, bogføring og andre økonomiske opgaver. Sebastian har på den korte tid han har været ansat vist, at med den rette indstilling til opgaverne og en god forståelse for matematikkens finuligheder, er det muligt selv på relativ kort tid at komme langt i den praktiske forståelse for revisorverdenen, hvilket gør, at han i dag har et godt overblik og forståelse for de opgaver, som han løser.

Til efteråret begynder Sebastian på HD studiet og har ambitioner om at ”gå hele vejen” og uddanne sig til statsautoriseret revisor.

Natasja Brandt

Ansat i august 2023

Tekst på vej…

Pernille Jespersen

Sekretær og receptionist

Ansat i maj 2023.

Pernille har en nøglerolle i SR Revision, da hun på en lang række områder sikrer, at hverdagen fungerer for hendes kollegaer. Således sørger Pernille for alt det praktiske, der foregår i firmaet, hun kopierer regnskaber, foretager indberetninger til offentlige myndigheder, tager telefonen, fremsender fakturaer og kontoudtog samt modtager kunder og leverandører, når de kommer på besøg.

Pernille har trods hendes korte ansættelse allerede nu bevist, hvor vigtigt det er for alle ansatte i firmaet og kunderne, at der er styr på alle de praktiske opgaver og formalia i hverdagen i et revisionsfirma, som er underlagt en omfattende række lovgivningsmæssige krav til de opgaver vi løser.

Pernille er venlig og serviceminded, hun vil gøre alt for at alle føler sig velkomne, og hun er altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.