Influenter

Beskatning af influenter er nærmest omgærdet af mystik og det er svært at finde et klart svar på hvad der skal beskattes og hvordan det skal beskattes. 

Skatterådgivning for influencere

Beskatning af influenter er nærmest omgærdet af mystik og det er svært at finde et klart svar på hvad der skal beskattes og hvordan det skal beskattes. 

  • Hvis jeg får tilbudt en rejse hvor jeg skal filme undervejs, skal jeg så beskattes af det?
  • Hvis jeg indgår et samarbejde med et tøjfirma, skal jeg så beskattes af det tøj de sender?
  • Er der forskel på om jeg modtager betaling for samarbejdet eller om jeg bliver betalt i produkter?
  • Hvad med gaver, og hvad betyder nytteværdi?

Hos SR Revision har vi valgt at bruge tid på at sætte os ind i lovgivningen, og har gennem bindende svar fået SKAT til at nikke til løsningsforslag på hvordan influenter skal beskattes af produkter, vareprøver og gaver.

Vi tør godt sige at vi er blandt dem i Danmark der ved mest om beskatning af influenter!
SR Revision rådgiver blandt andet Forbundet for Influenter & Bloggere under Dansk Journalist Forbund, hvor vi har afholdt flere fyraftensmøder for influenter vedr. beskatning og selvstændig erhvervsvirksomhed. Uanset om du arbejder med Instagram, Youtube, TikTok, traditionel blog el.lign. om du betegner dig selv som influent, influencer, youtuber, streamer eller andet, så ved vi hvad du taler om.

Vi har styr på både moms og skat!
Om du har et ApS, en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller andet, så kan vi assistere dig med netop det du har brug for. Vi kan assistere med alt fra rådgivning og virksomhedsdrift, til bogføring, årsregnskaber og omdannelser.

Det gør vi...

Hvorfor vælge os?

Proaktiv rådgivning er et af nøgleordene hos SR Revision. I kraft af at vi er en mindre virksomhed, er det en naturlig del af vores arbejde at involvere os dybt i alle vore kunders behov. Vi engagerer os 100% i de enkelte ”cases” og med ballast i hver af de ansattes faglige dygtighed har vi en god evne til at finde de uopdagede muligheder, der findes i alle virksomheder. 

Udover de sædvanlige revisorydelser, som budgettering, revision og regnskabsmæssig assistance, er ledelsesrådgivning samt muligheden for fuld løsning af bogholderi blandt et af vores specialer hos SR Revision. Yderligere er skatterådgivning blevet et specialeområde efter Per Riis’ fuldførelse af Master i Skat foråret 2012.

Prøv SR-Online gratis i 30 dage!

Nem, enkel og overskuelig bogføring. SR-Online er et netbaseret bogføringsprogram der gør den daglige bogføring nem, enkel og overskuelig.