Revisor Per Riis, Master i Skat

forside 1 ny

Hos SR Revision går vi op i at erhverve os den nyeste viden på flere aktuelle områder. I foråret 2012 afsluttede Per Riis således sin Master i Skat (Copenhagen Business School), som er den højeste videregående uddannelse indenfor skat i Danmark. Uddannelsen kvalificerer til at kunne løse opgaver indenfor direkte og indirekte skatter på højeste niveau. I det følgende fortæller Per Riis om sin motivation for at uddanne sig til Master i Skat:

”- Min motivation for at tage en mastergrad i skat udsprang af mit ønske om at vide mere om skat, som jo er et område, der berører alle borgere, private såvel som virksomheder. Lovgivningsmæssigt er det et yderst kompliceret område, hvilket også giver en masse muligheder, hvis man kender reglerne. Udover min egen interesse for faget, var min primære motivation at kunne tilbyde mine kunder optimal rådgivning på skatteområdet”.

I en mindre virksomhed som SR Revision er det en stor styrke at have en person med så dyb en ekspertise indenfor skat, da det således muliggøres at have de skattemæssige aspekter med i den løbende rådgivning af kunderne samt ved gennemgang af deres regnskaber. Det giver mulighed for at vurdere, hvad den enkelte virksomhed kan gøre for at optimere sin indtjening og minimere skattebetalingen.

”- I modsætning til at en virksomhed kontakter en skatterådgiver pga. et konkret problem, ser jeg en stor fordelagtighed for kunderne i, at jeg har et indgående kendskab til hver enkelt og deres øvrige situation, hvilket gør det muligt for mig at kombinere min regnskabsgennemgang med skatterådgivning. Det giver mig mulighed for at handle proaktivt, da jeg således ikke kun gennemgår regnskaberne med revisor-briller, men også som skatterådgiver.” 

Per Riis skrev i sin afhandling om bevis og bevisførelse i skattesager og har derved opnået dyb indsigt på dette område.